elektrik faturası ödeme turkcell fatura ödeme avea fatura ödeme vodafone fatura ödeme e kitap indir e kitap indir joygame nakit hilesi

16 Ağustos 2013 Cuma

Online Elektrik Faturası Öde - Fatura Ödeme

Elektrik Faturası Ödeme Noktaları Elektrik enerjisinin önemini hepimiz bilmekteyiz. Nerelerde kullanıldığı, ne boyutta tercih edildiği ve ne sıklıkta kullanıldığı hakkında sanırım bilgi vermeye gerek yok. Yalnız şu noktaya nazarınızı çekmek isterim. Hiç bir enerji sınırlı değil ve hiçbir tüketim ücretsiz değildir. Tüm tüketimlerin karşılığında belirli bir miktar ödeme yapmak gerekir. Örneğin; elektrik enerjisi kullanımında, kilowatt tüketimi karşılığında belirli oranlarda ödeme yapmak gerekir. Bu ödeme miktarı ise; kilowatt/ saat mukayesesi ve oranlaması ile hesaplanır.
Günümüzde; tüketilen elektrik enerjisinin, ödenmesi çeşitli yollar ile sağlanmaktadır. Bu yolların başında ise; resmi kurum olan Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi gelir. Bu şirketin şubelerine giderek, istediğiniz elektrik faturası işlemi yapabilir ve borcunuzu ödeyebilirsiniz. Bunun yanında anlaşmalı işyerleri ile de bu ödeme yapılabilir. Bu durumda, fatura başı, ek ödeme ücretleri alınabilir. Bunun yanı sıra, ptt işyerlerinden de sıra ödeme yapılabilir, yine aynı şekilde ptt den de ödeme yapılırken fatura başı, cüz-i bir miktar ödeme yapmanız gerekir. Anlaşmalı banka şubelerinden ve atm’ lerinden de elektrik faturası ödemesi yapılabilir. Bu tür ödeme şekli ise; tedaş şubelerinde ödeme yapılması gibi, ücretsiz bir şekilde yapılabilmektedir. Ama bu noktada, anlaşmalı bankaların tercih edilmesi gerekir. Aksi takdirde; yine belirli bir miktar ekstra ödeme yapabilirsiniz. Tüm bu ödeme seçeneklerinin zahmetli, yorucu ve vakit israfı olduğunu düşünenler var ise diğer bir seçenek olan, online ödeme seçeneğini de düşünebilir. Bu durumda, internet bağlantısı olan bir platformdan, gerekli bilgiler doldurularak, kredi kartı ile de ödeme yapmanız mümkündür. Kredi kartı ile bu şekilde, online elektrik faturası ödeme seçeneğini kullanabilirsiniz.
Elektrik faturası ödeme yollarını kullanırken, bu yollardan, size uygun olanını, vaktinizi, fiziksel yetinizi ve en önemlisi, seçtiğiniz yolun güvenilirliğini göz önünde bulundurmalısınız.

1 yorum:

  1. Bir aşamada ya da başka , her erkek kadın veya çocuk elektrik faturası Ödeme Kredi Kartı ile sorunu ile karşı karşıya kalacaktır . Etkisi toplumumuzu yayılıyor göz önüne alındığında , bu hatırlamak önemlidir ' ne kadar gider inmesi gerekir . ' Kaçınılmaz Kredi Kartı ile elektrik faturası Ödeme genellikle rezil tarihin tarafından tuzağa küresel ticari işletmeler tarafından yanlış anlaşıldı . Konuyla kalbinde önemli bir dizi faktör vardır . Ben ayrıntılı olarak bu faktörlerin her incelemek için plan ve ve önemini değerlendirir.

    YanıtlaSil